OFFICE365 FORDELE.

Er din virksomhed allerede eller ønsker at komme med Office365, så lad os hjælpe dig. Vi har været med fra starten også før det overhovedet hed Microsoft Office365.

Hvad er Office365 så?

Ja, mange tror i dag at det kun er emails og en office pakke til din computer, men Office365 er en kæmpe portal med masser af muligheder og Microsoft udvider den nærmest hver eneste dag.

Office365 Business Essentials

32,-ekskl. moms
  • Office365 Bruger + Mailbox
  • pr. bruger. pr. mdr.

Office 365 Business Premium

78,-ekskl. moms
  • Office365 Bruger, Mailbox + Office pakken
  • pr. bruger. pr. mdr.
KLAR TIL AT BLIVE KUNDE?

Office365 Email.

Det mest brugte og grunden til at mange firmaer vælger en Office365 løsning er helt klart email funktionerne. Med en Office365 løsning kan du nemlig altid have din mail med din rundt 100% synkroniseret / opdateret på både din bærbar, ipad & telefon.

Det samme gælder Kalenderen og kontaktpersonerne.
Vidste du f.eks. at med få klik, kan du dele din kalender og kontakter med en kollega.

Og er du afsted på ferie, kan du benytte webmailen til at logge ind på firmaets email og tjekke om alt er ok og dit autosvar virker.

Med en Office365 løsning kan du til hver en tid også vælge at genskabe en email som er slettet permanent direkte fra Outlook klienten, max 30 dage efter.

Det er bare en lille del af hvad Office365 kan i dag.

KAN DET MERE?

Svaret på om Office365 kan mere, er helt simpelt, JA.

Office365 er i dag en kæmpe katalog med tjenester i kan vælge at tage i brug i virksomheden og måske samarbejde bedre og udfase andre gamle systemer. Nogle af de tjenester som kan vælges til, kunne være flg.

Microsoft Teams
Teams er et helt nyt produkt og erstatter på sigt Skype For Business produktet.
Microsoft har valgt at tage alt det gode fra Skype og udbygge med alle deres tjenester, så hvis du skal afholde video møder er det perfekt, og skal du dele dokumenter i dit virksomhedsteam, så er dette programmet som kan hjælpe og gøre det hele lidt mere smart.

Microsoft Planner
Planner er et produkt som kan bruges til planlægning i et simpelt kanban flow, dog kan dette integreres direkte ind i din Outlook og Teams.

Microsoft OneDrive
De fleste kender efterhånden OneDrive i privat regi, dog er der endnu ikke mange virksomheder som har taget det til sig pga. IT administrationen, det kan vi dog hjælpe med. Erstat dine netværksdrev, del dokumenter, lav versions styring og ikke mindst arbejd flere i samme dokument.

Microsoft SharePoint
Sharepoint er et af Microsoft flagskibe og det er en kæmpe værktøjskasse, lav din virksomheds intranet, dokumenthåndtering, nyhedsfeed mm.

Microsoft Bookings
Ejer du en frisørsalon, hunde salon, ejendomsmægler, værksted eller noget andet, hvor du har behov for et booking system. Så tag lige at kig på Microsoft Bookings. – Læs mere her…

Tag fat i os allerede i dag og begynd at høste frugterne i Office365.

HØR MERE OM OFFICE365