FREMTIDENS IT.

Er du og din virksomhed klædt på til fremtidens IT?
MH Solutions ApS er en ung og dynamisk virksomhed, som altid har den nyeste viden omkring hvad der rører sig inden for IT verdenen.

Vi hjælper med at udnytte alle de fordele der ligger i eks. Office365 platformen og indenfor Microsoft Server Infrastruktur.

Vi tilbyder både Offsite & Onsite support / rådgivning.

Remote - Konsulent

600,-ekskl. moms
  • Konsulent arbejde udført remote

On-Site - Konsulent

650,-ekskl. moms
  • Konsulent arbejde udført på virksomhedsadresse.
KLAR TIL AT BLIVE KUNDE?

BACKUP & RECOVERY.

MH Solutions ApS tilbyder en sikret remote backup løsning, og kan bruges uanset om du har egen server eller alt er ude i Cloud’en.
Vi designer backup løsningen ud fra dine behov og ønsker. Er du så uheldig at blive ramt af virus, ransomware eller noget helt tredje, så frygt ikke, din remote backup holder dine data et sikkert sted.

I modsætning til mange andre backup løsninger, bliver dine backup filer ikke vist på et “netværksdrev” eller på anden måde tilgængelige for hackere, så der er ikke fare for at backuppen bliver utilgængelig / krypteret.

Din backup ligger som minimum på 2 forskellige lokationer i 2  top moderne datacentre hvor sikkerheden er høj og vi har dermed altid en ekstra backup af backuppen.

Derudover er dine data 100% krypteret, så de ikke falder i de forkerte hænder.

LÆS MERE?

IT SIKKERHED.

IT sikkerheden bliver mere og mere vigtig for firmaer, hvad ville det ikke betyde for din virksomhed hvis alle dine data og tjenester blev utilgængelige i eks. 2 dage og alle medarbejdere ikke kunne få adgang til filer, email osv.

Hos MH Solutions ApS sætter vi IT sikkerheden højt på dagsordenen, derfor vejleder og rådgiver vi gerne din virksomhed til den bedste løsning indenfor Antivirus, DNS Scanning, Firewall, Backup, 2-faktor password mfl.

HØR MERE OM VORES LØSNINGER