Selvom Microsoft officielt stoppede den gratis opdatering fra Windows 7 til 10 d. 29 juli 2017, kan det stadigvæk lade sig gøre at opgradere langt de fleste computere.

Gå til siden:
https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10

Vælg “Download værktøjet nu” og kør det lille program.
Du kan nu vælge at opgradere direkte og computeren vil begynde at downloade Windows 10.

Du kan også vælge “Opret installationsmedie” og lave en USB Boot pen, som du kan bruge til senere brug.

OBS, det er stadigvæk ikke alle computere hvor den vil validere windows 7 nøglen til en windows 10.


Nedenstående artikel er fra 2017:

Den gratis opgradering til Windows 10 stoppede Microsoft officielt d. 29 juli 2017.

Dog kan du stadigvæk tilgå deres opgradering hvis du ellers har samvittighed til det, versionen er nemlig tilegnet Windows-brugere med et handikap som for eksempel stærkt nedsat syn eller lign.

Det er ikke nødvendigt at bevise eller andet at du er handikappet for at kunne downloade denne opgradering og der er ingen forskel på den Windows 10 version du vil få installeret på din egen computer.

Så sidder du stadigvæk med en “gammel” Windows 7 eller 8 version installeret, så skynd dig at opgradere mens det stadigvæk er muligt.

Download Windows 10 – Gratis DK Version.

Husk, Microsoft har intet meldt ud omkring hvornår denne mulighed bliver lukket ned, så vi kan ikke garantere at denne mulighed bliver ved med at være der.

Hos MH Solutions ApS, synes vi at Windows 10 versionen er en af de bedste Microsoft har produceret, så tøv ikke med at opgradere din computer både for sikkerhedens skyld og brugervenligheden.